Finalde işler değişiyor!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma, bu akşam final bölümüyle ekranlara gelecek. Kadir’in, “Sevdikçe kaybettim ben. Ne yapacağım şimdi kendimle!” sözlerinin yankılandığı yeni fragman nefesleri kesti.

Ay Yapım’ın Show TV’de 30 Mayıs Perşembe akşamı ekran yolculuğuna son verecek ‘Çarpışma’ dizisinin final bölümünden bir tanıtım daha geldi.

Kadir'in Zeynep'e veda sahnesi izleyenleri duygulandırdı.

ÇARPIŞMA’NIN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

‘Çarpışma’nın nefeslerin tutularak izleneceği, bu akşam ekrana gelecek ‘final’ bölümünün konusu şöyle; Kadir, Zeynep’i hızla hastaneye getirir. Zeynep ölümün kıyısındadır. Cansız’a nefreti katlanarak artan Kadir onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer. Veli de Cansız’ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız’a doğru ilerlerler.

Finalde işler değişiyor!

Kadir ve Veli’nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız’a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin’i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin’in hayatına karşılık Kadir’den Veli’yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli’yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir’den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister.

 Kadir, Aylin’in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar. Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır.

Finalde işler değişiyor! ile ilgili etiketler Çarpışma Show TV Ay Yapım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.