Final kararında direkten dönen Kara Tahta’da hüsran devam ediyor!

TRT 1 dizisi Kara Tahta kısa süre önce final kararında direkten dönmüştü. Kanal önce dizinin finaline karar vermiş daha sonra bir şans daha tanımayı tercih ederek bu karardan vazgeçmişti. Ancak Kara Tahta dizisinin dönüşü hiç de muhteşem olmadı.

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümüyle ekranlara geliyor. TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 13 Temmuz Çarşamba günü 13. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde ipler iyice gerilmişti.

Ancak hikayesindeki bu heyecana rağmen Kara Tahta’nın aldığı reyting sonuçları tam bir hüsran oldu. Zaten az olan reytingleri daha da düşen Kara Tahta’nın 13. bölümü ortalamanın çok altında puan alarak tüm izleyicilerde yedinci sırada yer aldı. Kara Tahta, AB’de biraz daha iyi sonuç elde ederek üçüncü, ABC1’de ise altıncı oldu.

Final kararında direkten dönen Kara Tahta’da hüsran devam ediyor! 1

Kara Tahta dizisi TRT1’de ekrana geldiği ilk bölümden bu yana reytinglerde oldukça kötü sonuçlar alıyor. Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için final kararı alındığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Ancak TRT1 yetkilileri kısa sürede diziyi yayından kaldırarak imaj zedelemek istemedi ve bu kararından vazgeçti.

Kara Tahta dizisi için 13. bölümün final olabileceğine yönelik iddialar da vardı. Sosyal medyada çok konuşulan bu iddianın da doğru olmadığı yayınlanan fragman ile ortaya çıktı. Yaz boyunca devam etmesi beklenen projenin ne kadar süreceğini kimse bilmiyor ama TRT1’in hikayeyi tam anlamıyla sonuçlandırdıktan sonra bitirmesi bekleniyor.

Kara Tahta dizisinde hikayeyi hareketlendirme ve izleyicileri meraklandırma noktasında en etkili karakter olarak Bekir gözüküyor. Kötü bir adam olarak öne çıkan Bekir, yıllar önce zorbalık yaptığı Atlas’ın yıllar sonra kasabaya dönmesi ve nişanlısını elinden almasının öfkesini yaşıyor.

Final kararında direkten dönen Kara Tahta’da hüsran devam ediyor! ile ilgili etiketler kara tahta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.