Filyasyona giden doktorun burnunu kırdılar!

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet hız kesmeden devam ediyor. En son İstanbul'da bir sağlık çalışanının yumruklanıp kör edilmesinden sonra bu kez de Batman'da saldırıya uğrayan bir doktorun burnu kırıldı.

Batman'da filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç, filyasyon çalışmasına gittiği bir adreste saldıya uğradı. Batman'ın Pazaryeri Mahallesi'nde geçen cumartesi akşamı Covid-19 vakasının bulunduğu adrese kontrole giden Doktor Emrah Yavuzkılıç, burada bir kişinin saldırısına uğradı.

 BURNU KIRILDI SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Saldırgan olay yerinden kaçarken, Yavuzkılıç'ın yapılan kontrolünde burnunun kırıldığı tespit edildi. Konu ile ilgili Batman Valiliği de yaptığı açıklamada, saldırıya uğrayan Yavuzkılıç'ın gözlem altına alındığı, olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulandığı belirtildi. Saldırgan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. (DHA)

 

Filyasyona giden doktorun burnunu kırdılar! ile ilgili etiketler Saldırı doktor Şiddet Darp Batman Gözaltı yakalama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.