Filozoflar kapışıyor! Aleyna'dan Atakan'a jet cevap...

Aleyna Tilki'nin buluşma çağrısına "Aleyna Tilki dinlemiyorum" şeklinde yanıt veren Atakan'a cevap gecikmedi. Tilki, "Korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kendini korumalısın minik" açıklamasında bulundu.

10 yaşındaki Atakan Kayalar, Türkiye'nin son günlerdeki popüler ismi. 5 ayda okuduğunu söylediği 250 kitap, felsefe üzerine yaptığı konuşmalar, cumhurbaşkanı olma hedefi ve anne-babasına karşı tavırlarıyla neredeyse yaptığı her hareket, söylediği her söz gündem oluyor.

"Aleyna Tilki dinlemiyorum" diyen Atakan'a genç sarkıcı "Dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kendini korumalısın minik" karşılığını verdi.

 "KORKTUĞUM KONU BAŞINA GELDİ"

Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Atakan'ın bana verdiği cevaptan ve görüştüğü insanlardan, dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kristal çocuklar bi şekilde sesini duyurmak zorunda ama kendini korumalısın minik. Popülerlik çoğu zaman bilgini, zekanı, birikimini görünmez kılar."

 Filozoflar kapışıyor! Aleyna'dan Atakan'a jet cevap...

Filozoflar kapışıyor! Aleyna'dan Atakan'a jet cevap... ile ilgili etiketler Twitter Aleyna Tilki atakan kayalar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.