Filozof Atakan'ın annesiyle videosu! Atakan kimdir?

Filozof Atakan'ın annesiyle videosu! Bir alışveriş merkezinde gazetecilere okuduğu kitaplar hakkında açıklamalarda bulunan Filozof Atakan, sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Annesinin röportaj verdiği anda sarf ettiği sözler sosyal medyayı ikiye böldü. O anları izlemeyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Filozof Atakan'ın annesiyle videosunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Filozof Atakan'ın annesiyle videosu! Annesinin röportaj verdiği anda sarf ettiği sözler sosyal medyayı ikiye böldü. O anları izlemeyenler araştırma yapmaya başladı. Bir alışveriş merkezinde gazetecilere okuduğu kitaplar hakkında açıklamalarda bulunan Filozof Atakan, sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. İşte Filozof Atakan'ın annesiyle videosunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Beş ayda okuduğu 250 kitap ve felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla dikkatleri üzerine çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaptığı açıklamaların yanı sıra hal ve davranışlarıyla da birçok kesimin takdirini toplarken, bazı kesimlerin de tepkisini çeken "Filozof" lakaplı 10 yaşındaki Atakan'ın, televizyon kanallarına verdiği röportaj sırasında annesine yönelik sarf ettiği sözlersosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

 "SENİ ŞÖYLE ALALIM BİZ"

Atakan Kayalar, sosyal medyada yayılan görüntülerinin ardından basının ilgi odağı haline geldi. Birçok televizyon kanalı, "Deha" çocuk Atakan ile röportaj yapmak, canlı yayına konuk etmek için adeta sıraya girdi. Ancak sosyal medyada yer alan bir görüntü, medyanın, 10 yaşındaki Atakan üzerindeki olumsuz etkisini gözler önüne serdi.

Türkiye'nin gündemindeki Atakan Kayalar, sosyal medyayı ikiye böldü
Atakan'ın annesi Hülya Kayalar, basın mensuplarının röportaj isteğini "Çok heyecanlıyım. Özür dilerim" diyerek geri çevirmesinin ardından Atakan'ın araya girerek "Tamam. Seni şöyle alalım" demesi bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

"SOSYAL MEDYANIN ESERİ"

Bazı kullanıcılar, "Bu çocuğun popülerliği bittikten sonra ne kadar kötü olacağının farkında mısınız?", "Bu çocuğun birisi alsın artık medya önünden", "Sosyal medyanın eseri bu olur zaten" diyerek görüntülere tepki gösterdiler.

Filozof Atakan'ın annesiyle videosu! Atakan kimdir? ile ilgili etiketler kitap Sosyal Medya Filozof Atakan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.