Film setinde Cemal Hünal şoku! Kulak zarı patladı...

"Kızım ve Ben" filminin başrol oyuncusu Cemal Hünal sette talihsiz bir kaza yaşadı... Filmde bir özel harekatçıyı canlandıran Hünal'ın kaza sonucu kulak zarı patladı...

'Kızım ve Ben' filminin başrol oyuncusu Cemal Hünal geçen gün film setinde kaza geçirdi. Hünal'ın çekim sırasında kulak zarı patladı. Çekimlerin bitimine 2 hafta kala gerçekleşen bu olay bütün set ekibini derinden üzdü.

kAzAm_ve_ben

ÇEKİMLER BİTİNCE AMELİYAT OLACAK

Şık Hayat'a sanatçının rahatsızlığıyla ilgili konuşan basın danışmanı, "Cemal Hünal'ın şu an ciddi bir rahatsızlığı yok. Bir etken yüzünden kulak zarı patlamadı. Neden olduğunu biz de anlamadık. Kulağında çınlama sesleri devam ediyor" dedi.

Ünlü oyuncunun 2 hafta sonra çekimleri bitecek olan filmin ardından tedavi edileceği öğrenildi.

kAzAm_ve_ben2

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de doğmuştur. Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçti, Cemal Hünal Apartmanı’nda.

Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal. Kerem adında bir erkek kardeşi var.
İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi‘nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a gönderildi.
Ardından Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır.
Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalıştı. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik yaptı. En son Los Angeles’da senaryo analistliği yaptı.
2007 yılında “Ulak” filmi ile başladığı sinema kariyerinde, 2008 yılında çekilen “Issız Adam” filmiyle tanındı.
2007, 2009 yılları arasında Antakya’da çekilen “Asi” dizisinde oynadı. Antakya’da atları köpekleri olan bir köy evi var.
Nişantaşı’nda “Zazie”adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında “Port Sedef” adıyla bir beach club tarzında işletmesi var.
Daha önce Los Angelesdayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış. Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde evlendi.
Film setinde Cemal Hünal şoku! Kulak zarı patladı... ile ilgili etiketler film kaza cemal hünal kızım ve ben kulak zarı patladı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.