Film sahnesi değil gerçek! Ülkeyi kum fırtınası vurdu

Kuveyt’i vuran kum fırtınası gündüzü geceye çevirdi. Vatandaşlar dışarıya çıkmamaları için uyarılırken, araçlar art arda kaza yaptı. İş makineleri kumla kaplanan yolları açmak için çalıştı, limanlarda deniz trafiği geçici olarak askıya alındı.

Kuveyt’i kum fırtınası vurdu. Kum fırtınası nedeni ile gökyüzü kumla kaplanırken, gündüz geceye döndü. Sürücüler ise trafikte zor anlar yaşarken, bazı araçlar kaza yaptı.

İş makineleri kumla kaplanan yolları açmak için çalışırken, Shuwaikh, Shuaiba ve Doha limanlarında deniz trafiği geçici olarak askıya alındı.

Polis, sürücüleri dikkatli olmaları ve sürekli farlarını açık tutmaları konusunda uyardı. Solunum rahatsızlığı olan kişilerin ise fırtına geçene kadar dışarı çıkmamaları tavsiye edildi.

Film sahnesi değil gerçek! Ülkeyi kum fırtınası vurdu ile ilgili etiketler kuveyt kum fırtınası deniz trafiği trafik kazaları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.