Film sahnelerini aratmayan görüntüler! Kurtarma ekiplerinin çabası yetmedi

ABD ve Kanada sınırında bulunan dünyaca ünlü Niagara Şelalesi'nde meydana gelen bir kurtarma operasyonu sosyal medyada gündem oldu. Kurtarma ekipleri şelalenin bulunduğu nehrin kenarında sulara gömülen bir arabanın sürücüsünü kurtarmak için büyük çaba gösterdi. Yoğun yağış ve rüzgara rağmen gerçekleşen operasyonda aracın sürücüsünün cansız bedeni çıkarıldı.

ABD'de yer alan Niagara Şelalesi'nde film sahnelerini aratmayan bir kurtarma operasyonu gerçekleşti Arama ve kurtarma ekipleri, nehrin içine nasıl girdiği belirlenemeyen bir aracın içindeki sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba gösterdi. Büyük bir bölümü sular altında kalan aracın içindeki sürücüyü çıkaran kurtarma ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kimliği açıklanmayan sürücünün 60 yaşlarında bir kadın olduğunu belirtiliyor.

New York eyalet polisi yaptığı açıklamada kurtarma ekibinin helikopterden asılarak araç içindeki kadının cansız bedeninin çıkarıldığını açıkladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kurtarma ekibinin aşırı rüzgar ve yağışlı havaya karşı gösterdiği insan üstü çaba görüldü. Sahil güvenlik ekibi, şiddetli rüzgar ve suya karşı mücadele ederken, şelalenin kenarına yakın bir yerde sıkışan siyah otomobilin yolcu tarafından içeri girmek için mücadele ediyor.

New York Valisi Kathy Hochul, hayatını kaybeden kadın için başsağlığı dileyerek kurtarma ekibinin çabasına teşekkür etti.

Hayatını kaybeden kadının araçla nasıl nehrin içine girdiği ise belirsizliğini koruyor. Görgü tanıkları, aracın yoğun yağış nedeniyle yolun kayganlaşması nedeniyle bir kaza olabileceğini belirtiyor.

ABD ve Kanada sınırında bulunan Niagara Şelalesi, bir çok intihar teşebbüsü ve ekstrem sporcuların ölümüne yaptığı atlayışlara sahne oldu. Ancak yetkililer, ilk kez bir araç için kurtarma operasyonu yapıldığını belirtti.

Film sahnelerini aratmayan görüntüler! Kurtarma ekiplerinin çabası yetmedi ile ilgili etiketler ABD Operasyon niagara şelalesi kurtarma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.