Film gibi kovalamaca! Polisleri peşine taktı, savunması şaşırttı

Polisi alarma geçirip kovalamaca sonucu kaza yapan genç kıskıvrak yakalandı. Ekipleri dakikalarca uğraştıran şahsın hem alkol aldığı hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı...

Samsun'da "içinde silahlı şahıs var" ihbarı üzerine polisi alarma geçiren sürücü 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalama sonucu 29 yaşındaki O.K., peşinde olan polis ekiplerinin 'dur' ihtarlarına uymayarak kaçışını sürdürdü. Aracıyla kaçmaya devam eden O.K., önce park halindeki 55 AVG 84 plakalı otomobile çarpıp daha sonra de yine yol kenarında park halindeki minibüse arkadan çarptı.

Kazada yaralı olarak ele geçen O.K., kelepçelenerek yere yatırılıp ambulans bekledi. Polis ekipleri de kaçan araçta arama yaptı. Polisler tarafından ambulansa götürülen O.K., etrafındaki meraklı kalabalığa hitaben, "Ehliyetim yok o yüzden kaçtım. Bir şey yok yani. İki bira içtim, ehliyetim yok. Başka bir şey yok. Zaten çıkar kanımda" demesi dikkat çekti. O.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA

Film gibi kovalamaca! Polisleri peşine taktı, savunması şaşırttı ile ilgili etiketler Samsun kaza kovalamaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.