Kendisini takip eden adamdan son anda kurtuldu

Amerika'da gerilim filmlerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. New York kentinde yaşlı bir kadın, kendisini takip eden adamın saldırısından son anda dairesine girerek kurtulabildi. Zanlıyı bulanlara 3 bin 500 dolar ödül verileceği bildirildi.

ABD’nin New York kentinde işten eve dönen 50 yaşındaki kadının, kendisini takip eden adamın saldırısından son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Apartmandaki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ve New York Polis Departmanı (NYPD) tarafından dün yayınlanan görüntülerde, dairesine koşarak gelen kadının ardından hızlıca kapıyı açmak için uğraştığı ve kendisini takip eden adamdan saniyeler önce dairesine girdiği görüldü. Kadının arkasından koşarak gelen zanlı ise, önce daireye girmeye çalıştı, ardından içeri giremeyeceğini anlayınca olay yerini terk etti.

“BÜYÜKANNEMİN BAŞINA HER ŞEY GELEBİLİRDİ"

İsminin açıklanması istemeyen kadının torunu, büyükannesinin gece geç saatlerde işten dönerken evin önündeki bir araçta üç adam gördüğünü ve sonrasında biri tarafından takip edildiğini anladığını belirtti.

Ardından dış kapısı açık olan apartmana giren adamın “hanımefendi” diye seslenmesi üzerine büyükannesinin korkup aceleyle dairesine girdiğini ifade eden torun, “Büyükannemin başına her şey gelebilirdi, adam belki de onu öldürmeye ya da tecavüz etmeye kalkışabilirdi” dedi.

ŞÜPHELİNİN BAŞINA 3 BİN 500 DOLAR ÖDÜL KONDU

NYPD tarafından yapılan açıklamada, uzun boylu, mavi kot pantolon ve beyaz atlet giyen zanlının kimliğinin henüz belirlenemediği ifade edilerek, zanlının hırsızlık şüphesiyle hala arandığını ve bulanlara 3 bin 500 dolar ödül verileceği bildirdi.

Kendisini takip eden adamdan son anda kurtuldu ile ilgili etiketler ABD kovalamaca saldırgandan kurtuldu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.