Film gibi dolandırıcılık!

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör'ün , evinde kaldığı sigortacı arkadaşı Ayşe C. ve şoförü Barış E'nin dolandırdığı belirlendi. Hoşgör'ün kahvesine uyku ilacı atarak 182 bin dolarını çalan Barış E. ‘Beden bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı yağma’ gözaltına alınırken Ayşe C. aranıyor.

İddiaya göre, Canan Hoşgör, 25 Haziran günü, başka bir bankaya yatırmak için hesabında bulunan 182 bin doları çekip, parayla birlikte Çekmeköy’de bir sitede oturan sigortacı arkadaşı Ayşe C.’nin evine gitti.

Kahve içtikten sonra kendini aşırı halsiz ve bitkin hisseden ve geceyi Ayşe C.’nin evinde geçiren Canan Hoşgör, uyandığında parasının çalındığını fark etti. Arkadaşı Ayşe C. ise, eve hırsız girdiğini söyleyip, ‘Benim de paramı çalmışlar. Her şeyi götürmüşler’ dedi.

Film gibi dolandırıcılık!

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, siteye ve eve o gece yabancı herhangi birinin girmediğini tespit edince Ayşe C. gözaltına alındı. Ayşe C.’nin yatak odasında yüklü miktarda dolar bulundu. Ancak evde bulunan para ile çalınan paranın miktarı aynı değildi. Paranın kendisine ait olduğunu söyleyen Ayşe C., daha sonra serbest bırakıldı. Olayın başında arkadaşının böyle bir şey yapmış olabileceğini düşünmeyen Hoşgör ise evden çıkan dolarları görünce, Ayşe C. hakkında, Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Film gibi dolandırıcılık! ile ilgili etiketler ünlü oyuncu canan hosgör dolandırıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.