Film galasında koronavirüs önlemi!

Yapımcılığını Mehmet Yıldırım'ın üstlendiği "Aile Hükümeti" adlı komedi filminin galası Levent'teki bir alışveriş merkezinde yapıldı. Galada maske ve sosyal mesafe kuralları ihmal edilmedi...

Alper Saldıran, Mehmet Yıldırım, Aslıhan Malbora ve Nail Kırmızıgül'ün rol aldığı filmin galasına, başrol oyuncularından Asluhan Malbora, Eskişehir'de seti olduğu için katılamadı. Galada, Covid-19 için alınan önlemler dikkat çekti. Testi pozitif çıkanlar, temaslı olanlar veya karantina döneminde olması gerekirken buna uymayanlarla ilgili takip sistemi HES'te kod sorgulanması yapılarak davetliler salona alındı.

"SALONLAR GÜVENLİ, SİNEMASEVERLERİ BEKLİYORUZ"

Filmin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu Mehmet Yıldırım, "100 kişilik salonlara 50 kişinin üstünde kimse alınmayacak. Alınan önlemlerle, sinema salonlarımız eskisinden de güvenli hal aldı. Sinemaseverleri filmimizi izlemeye bekliyoruz" dedi.

Film galasında koronavirüs önlemi!

Film galasında koronavirüs önlemi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona film gala film galası Aile Hükümeti pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.