Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama sevenlerini üzdü

Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'larından Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Akın, geçtiğimiz Cuma günü operasyon geçirdiğini duyurdu.

Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Filiz Akın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini endişelendirdi. Yeşilçam'ın 4 Yapraklı Yonca'sı olarak kabul edilen Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik arasında bulunan Filiz Akın, geçtiğimiz Cuma günü operasyon geçirdi. Usta sanatçı sağlık durumu hakkındaki gelişmeyi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Hasta yatağından yaptığı paylaşıma Akın şu notu düştü: "Geçen Cuma günü üst kulağımdan şüpheli doku bir ameliyat ile alınmadan önce... Hastahane odası aynı ama fotoğraf/resim daha eski. Yarın daha iyi olacak. İyi geceler."

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama sevenlerini üzdü

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama sevenlerini üzdü ile ilgili etiketler Filiz Akın Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.