Filiz Akın'a Yeşilçam'dan büyük destek! Midesinki tüp çıkarıldı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Filiz Akın'dan güzel haber geldi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Yıldız'ın midesindeki tip çıkarılırken evinde dinlenmeye geçtiği öğrenildi.

2022 yılına hastanede giren Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Filiz Akın’dan gelen güzel haberler hayranlarını sevindirdi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele vermekte olan Akın, doğum gününe evinde girdi.

Sağlık durumu iyiye giden Filiz Akın'ın midesindeki tüpün çıkarıldığı ve artık yemek yemeye başladığı belirtildi. 2 Ocak doğum gününü evinde kutlayan Akın, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Yeşilçam yıllarından bir fotoğrafını paylaşan Akın, “Sevgiyi, saygıyı, alkışı tattırdığı için hayata ve sizlere teşekkürlerim hiç bitmez” notunu düştü.

Filiz Akın'a Yeşilçam'dan büyük destek! Midesinki tüp çıkarıldı

Akın’ın bu paylaşımına ünlü isimlerden yorumlar geldi. Türkan Şoray, “Nice mutlu yaşların olsun dünya güzelim, prensesim, nazlı çiçeğim” derken; Emel Sayın, “Huzur veren, iyilik, güzellik saçan varlığınla hep sevilen, hep sayılan oldun” notunu düşerken Perihan Savaş’ta “Sen muhteşemsin” mesajlarıyla Akın’a destek verdi.

TANSİYONU DÜŞMÜŞTÜ!

Yaklaşık 6 ay kadar önce sepsis nedeniyle tansiyonu tehlikeli derecede düşük olan, ateşi 42 dereceye kadar çıkan Filiz Akın, yoğun bakıma alınmış ve midesine tüp takılmıştı. Tatil için Miami’de bulunan oğlu İlker İnanoğlu, sanatçının rahatsızlığını öğrenir öğrenmez ilk uçakla İstanbul’a dönmüştü.

3 gün kadar yoğun bakımda tedavisine devam edilen Akın, normal odaya alınmıştı.

Filiz Akın'a Yeşilçam'dan büyük destek! Midesinki tüp çıkarıldı ile ilgili etiketler Filiz Akın Yeşilçam sepsis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.