Filiz Akın, bir ay önce hayatını kaybeden Fatma Girik'i bu sözlerle andı

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile birlikte Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından birisi olarak kabul edilen 79 yaşındaki oyuncu Filiz Akın, vefatının birinci ayında dostu ve meslektaşı Fatma Girik'i unutmadı. Akın, koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 24 Ocak'ta hayatını kaybeden Girik'i duygusal sözlerle andı.

Usta oyuncu Fatma Girik aramızdan ayrılalı tam bir ay oldu. Koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 24 Ocak günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik'i yakın dostu Filiz Akın vefatının 1'nci ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.


Fatma Girik ile birlikte çekilen videosunu Instagram sayfasından paylaşan Akın gönderinin altına şu notu düştü:

''Fatmacığımızı,
#menekşegözlüm ‘ü
kaybedeli bir ay oldu
dobra sözlüm, hayatının da
hakkını verdin sanatının da
Seni çok özlüyorum
Sen de bulduğu değerlerle
seni çok seven herkes özlüyor Fatmacığımmm…
#fatmagirik''

Filiz Akın'ın paylaşımına aralarında Demet Sabancı, Şenay Düdek, Arzum Onan, Asuman Dabak, Nuri Alço, Nazan Öncel gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda takipçisinden mesaj yağdı.

 

Filiz Akın, bir ay önce hayatını kaybeden Fatma Girik'i bu sözlerle andı ile ilgili etiketler Fatma Girik Filiz Akın Sosyal Medya Yeşilçam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.