Filiz Akın, Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filmine övgüler yağdırdı

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemde olan Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın, Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’ filmini övgü yağmuruna tuttu.

Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal'ın yanı sıra Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi isimlerin kadrosuda yer aldığı 'Bursa Bülbülü' filmi Disney Plus'ta izeyiciyle buluştu.

Filiz Akın, Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filmine övgüler yağdırdı

FİLİZ AKIN 'BURSA BÜLBÜLÜ'NÜ ÇOK SEVDİ


Filmi izleyen usta oyuncu Filiz Akın, 'Bursa Bülbülü' hakkındaki yorumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Filmi izlerken çok ağladığını belirten Akın, ''Uzun zamandır hiçbir Türk filmi bu kadar etkilememişti beni'' diyerek düşüncelerini paylaştı.

Filiz Akın, Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filmine övgüler yağdırdı - Resim : 2


Türk sinemasının 'dört yapraklı yoncası'ndan biri olan ve son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yeniden ameliyat olabileceğini açıklayan Filiz Akın, bu kez de Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filmiyle ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Usta oyuncu, Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı filmi yere göğe sığdıramadı.


Disney Plus'ta yayınlanan 'Bursa Bülbülü' filmi için Filiz Akın şu ifadeleri kullandı:

''Ve bitene kadar iki saat gözlerimi alamadım. Kah güldüm, kah ağladım... Ama inanır mısınız önceki Ata Demirer filmlerinin aksine bu defa daha çok ağladım... Döktürmüşler... Elbette başta Ata olmak üzere ilk defa izlediğim, oyunculuğuna büyülendiğim Özge Acar... Can kardeşim Celil Nalçakan... Büyük ustalar Melek Baykal, Tarık Papuççuoğlu... Velhasıl bütün kadro. Ve film için hazırlanan muazzam şarkılara imza atan Taşkın Sabah... Yönetmen Hakan Algül... Ata'nın zihninde kurguladığı büyülü, rengarenk, müthiş sıcak ve olağanüstü samimi dünyaya muhteşem yansıtmışlar... Güzel insanların yaşadığı güzel bir zaman yolculuğuna çıkardılar beni... İnanın az bile söylüyorum... Ve hepsini ayakta alkışlıyorum... Var olun... #BurseBülbülü''

filiz akın

Filiz Akın, Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filmine övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Filiz Akın Bursa Bülbülü Ata Demirer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.