Filiz Aker'in yeğeninden kan donduran açıklamalar!

Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, canlı yayında "O gün otelde olmamın sebebi, teyzem bana görev vermiş, cesetler şişmesin diye oradaymışım." diyerek kan donduran açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 5 ay önce ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'taki bir otel odasında öldüren Filiz Aker, daha sonra da intihar etmişti. Aker'in telefonunda çıkan aramalara yeğeni Dora Ercan açıklık getirdi. Ercan, "İkisinin öldüğü gün benim de otelde olmamın bir sebebi vardı. Teyzem onu bile düşünmüş." dedi.

"TEYZEM BANA GÖREV VERMİŞ"

Cinayet günü otelde bulunan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, Beyaz TV'de yayınlananSöylemezsem Olmaz adlı programa bağlanarak, teyzesinin kendisini özellikle otele çağırdığını ve görev verdiğini düşündüğünü söyledi. Ercan, "Teyzem bana görev vermiş. Cesetler şişmesin, kokmasın, bir an önce onları bulayım diye beni çağımış." dedi.

"TOPRAĞIN ALTINA GİRMEKTEN KORKARDI"

Teyzesinin ölümden sonrasını çok fazla düşündüğünü anlatan Dora Ercan, "Toprağın altına girmekten çok korkardı. O yüzden kadavra bağışlamayı araştırmıştır." diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

filiz-aker-in-yegeni-konustu-teyzem-beni-vatan-10458235_3596_m

Filiz Aker'in yeğeninden kan donduran açıklamalar! ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz Beyaz TV vatan şaşmaz filiz aker dora ercan Açıklama cesetler şişmesin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.