Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'dan şok fotoğraflar! Polis o fotoğrafların peşinde...

Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan’ın da teyzesi gibi silahlarla poz verdiği ve bunları Instagram hesabında paylaştığı ortaya çıktı.

Eski manken Filiz Aker, İstanbul Beşiktaş'taki Condrad Otel'de Şaşmaz'ı 4 el ateş edip öldürdü, ardından intihar etti. İkili toprağa verilirken cinayetle ilgili soruşturma derinleşti.

Polis, cinayet sonrası ilk açıklamayı yapan ve çeşitli televizyon kanallarında konuşan Aker'in yeğeni Dora Ercan'ı yakın takibe aldı.

dora_ercan_3

Takvim'in haberine göre, olay günü saat 12.30'dan itibaren teyzesi ile otelin lobisinde oturan, Şaşmaz ve Aker'in cansız bedenlerini ilk teşhis eden kişi olan Dora'nın Instagram hesabındaki fotoğraflar, şaşkınlık yarattı.

dora_ercan_4

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAKİ FOTOĞRAFLAR ŞOKE ETTİ

Dora da tıpkı teyzesi Aker gibi silahlarla verdiği pozları 'Silahlarla dans' notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

dora_ercan2_1

Öte yandan ekipler, Şaşmaz ve Aker'in telefon şifrelerini çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Iphone telefon kullanan ikilinin şifrelerini kırmak için Apple'dan yardım alınacağı açıklandı.

filiz_aker_silah

Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'dan şok fotoğraflar! Polis o fotoğrafların peşinde... ile ilgili etiketler silah dora ercan filiz aker vatan şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.