Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı Filiz Aker mi öldürdü?

Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı öldüren ismin Filiz Aker olduğu iddia ediliyor. Ünlü sunucunun ölümünün hemen ardından iddia edilen Filiz Aker hakkında ise henüz netleşmiş bir bilgi yok.

Filiz Aker Kimdir? Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta kaldığı otelde silahla vurularak öldürüldü. Silah sesinin ardından olay yerine gelen polis, Vatan Şaşmaz'ın cesediyle birlikte bir kadın cesediyle karşılaştı.

İddialara göre Vatan Şaşmaz'ı öldüren kurşunlar Filiz Aker'in silahından çıktı. Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar ettiği belirtiliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FİLİZ AKEL KİMDİR?
Beşiktaş'ta otelde Vatan Şaşmaz'la aynı odada da ölü bulunan Filiz Aker'in eski manken olduğu öğrenildi. 55 yaşında olan Filiz Aker Vatan Şaşmaz'la yakın arkadaş oldukları biliniyor. Otele yaşanan olayın şu şekilde yaşandığı iddia edildi. Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.Odada Vatan Şaşmaz'ın cesedinin kapının bir metre yakınında bulduğu, Filiz Aker'in cesedinin ise yatakta olduğu belirtildi.

FİLİZ AKER'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Beşiktaş'ta otelde ölü bulunan Filiz Aker'in instagram hesabındaki paylaşımları dikkat çekti. Eski mankenin son paylaşımın uzun namlulu silahlarla olduğu görüldü. İşte o paylaşım...

filiz_akel_kimdir

Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı Filiz Aker mi öldürdü? ile ilgili etiketler filiz aker kimdir filiz aker vatan şaşmaz ölü filiz aker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.