Filistinli öğrenci mezuniyet töreninde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın elini sıkmayı reddetti

ABD’deki Georgetown Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde diplomasını almak için Filistin bayrağı ile sahneye çıkan Filistinli öğrenci, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın elini sıkmayı reddetti. Blinken’ı atlayarak sahnedeki diğer kişilerle el sıkışan öğrencinin o esnadaki konuşmalarında ABD yönetiminin politikalarını eleştirdiği öğrenildi.

ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Georgetown Üniversitesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

BLINKEN'IN ELİNİ SIKMADI

Elindeki Filistin bayrağını sallayarak diplomasını almak üzere sahneye çıkan Filistinli bir öğrenci, sahnede bulunan ve öğrencileri tebrik eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın elini sıkmadı.

Filistinli öğrenci mezuniyet töreninde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın elini sıkmayı reddetti

KONUŞMASINDA ABD POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ

Blinken’ı atlayarak sahnedeki diğer kişilerle el sıkışan öğrencinin o esnadaki konuşmalarında ABD yönetiminin politikalarını eleştirdiği öğrenildi.

Filistinli öğrenci mezuniyet töreninde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın elini sıkmayı reddetti ile ilgili etiketler ABD Filistin Öğrenci blinken tokalaşma mezuniyet tören

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.