Filistin nasıl işgal edildi? İsrail’in katliamları ve hukuksuzlukları bu kitapta

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İsrail'in Filistin'i işgal planını ve Türkiye'nin mücadelesini, "Yüzyılın İşgali: Tek Taraflı Planların Gölgesinde Filistin" adlı kitapta ayrıntıları ile anlattı.

İsrail'in Filistinlilere saldırılarını şiddetle kınayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Haklı davayı bilmeden idrak edemez, anlamadan mücadele edemeyiz" dedi ve "Yüzyılın İşgali: Tek Taraflı Planların Gölgesinde Filistin" kitabını hatırlattı.

Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan kitap için, "Filistin’in adım adım nasıl işgal edildiğini, İsrail’in katliamlarını ve hukuksuzluklarını, konunun uluslararası hukuk boyutunu ve Türkiye'nin verdiği mücadeleyi kitap olarak yayınlamıştık." notunu düştü.

Fahrettin Altun'un paylaştığı "Yüzyılın İşgali: Tek Taraflı Planların Gölgesinde Filistin" adlı kitabı buradan okuyabilirsiniz.

 

Filistin nasıl işgal edildi? İsrail’in katliamları ve hukuksuzlukları bu kitapta ile ilgili etiketler Fahrettin Altun İsrail Filistin kitap cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.