Filistin halkı için çağrı yapılacak

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara tepkiler dinmiyor. Sivil-çocuk ayırt etmeksizin acımasızca saldıran İsrail'in katliamlarına Türkiye'den bir tepki de KADEM'den geldi. KADEM'den yapılan duyuruda, bu akşam saat 22:30’da İsrail Başkonsolosluğu önünde bir basın açıklaması yapılarak Uluslararası topluma çağrıda bulunulacağı bildirildi.

İsrail'in Mescid-i Aksa'da namaz kılan cemaate yapılan saldırılarıyla başlayan zulmü devam ediyor. İsrail'in bölge halkına yönelik insanlık dışı muamelesi dünya genelinde tepki topladı. Türkiye'de ise İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu başta olmak üzere pek çok noktada saldırılar protesto edildi.

KADEM'DEN BASIN AÇIKLAMASI

KADEM, İsrail'in devam eden korkunç saldırılarına ilişkin bu akşam saat 22:30’da İsrail Başkonsolosluğu önünde bir basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

KADEM'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Ne Uluslararası hukuk ne insan hakları ne de kutsal tanıyan İsrail kanlı katliamlarına bir yenisini daha ekledi!

İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde günlerdir sürdürdüğü Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah mahallesindeki saldırılarında onlarca Filistinli şehit olurken yüzlercesi de yaralandı. Gazze'ye düşen füzeler bayrama gün sayan çocukları, masum sivilleri katletti.

KADEM olarak, insanlık için bir turnusol kağıdına dönüşen bu son gelişmelerle ilgili, bu akşam saat 22:30’da İsrail Başkonsolosluğu önünde bir basın açıklaması yapacağız.

İsrail’in katliamlarına dikkat çekerek Uluslararası topluma çağrıda bulunacağımız açıklamamıza siz değerli basın mensuplarının ilgi ve desteğini bekleriz. "

Filistin halkı için çağrı yapılacak ile ilgili etiketler İsrail protesto KADEM Filistin Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.