Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'tan skandal ses kaydı! ABD, Rusya ve Çin'e ağır küfürler...

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın skandal bir ses kaydı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Mahmud Abbas'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında Abbas'ın Rusya, ABD ve Çin'e ağır küfürler savurduğu duyuluyor. Ses kaydının ortaya çıkmasının ardından Mahmud Abbas'tan henüz bir açıklama gelmedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, El Fetih'in Merkez Komite toplantısında, Mayıs ayında yapılacak olan seçimler için düzenlenen anket sonucunda yüzde 50'yi geçemediğini öğrendikten sonra öfkelenerek kendisine yönelten soruları küfürlü olarak cevapladı.

AA MUHABİRİ TWITTER'DAN YAYINLADI

Anadolu Ajansı muhabiri Mücahit Aydemir'in Twitter hesabı üzerinden verdiği bilgiye göre; Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, "Çin Kominist Partisi'ne yıldönümü dolayısıyla mesajınız nedir?" sorusuna küfürle karşılık verdi.

 

"ÇİN'İN DE RUSYA'NIN DA ABD'NİN DE BACISINI..."

Bu soruya öfkelenen ve sinirlerine hakim olamayan Mahmud Abbas, "Çin'in de bacısını s... Rusya'nın da, ABD'nin de, tüm Arapların da bacısını s..." ifadelerini kullandı.

Filistin medyası ses kaydının sahiciliğinin doğrulanmadığını duyurdu.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'tan skandal ses kaydı! ABD, Rusya ve Çin'e ağır küfürler...

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'tan skandal ses kaydı! ABD, Rusya ve Çin'e ağır küfürler... ile ilgili etiketler Mahmud Abbas Filistin Çin ABD Rusya mahmut abbas ses kaydı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.