Filipinler'de çekilen reklam filmi sosyal medyanın gündeminde

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de hizmet veren bir içecek firması, 2020 yılının en ilginç reklam filmlerinden birisine imza attı. Sosyal medyada oldukça ilgi gören reklam, tuhaf içeriğine rağmen milyonlarca kez tıklandı.

Filipinler'in önde gelen içecek markalarından RC Cola, geçtiğimiz günlerde yayımladığı reklam filmiyle adından epey söz ettirdi.

İçeriği birçok kişi tarafından rahatsız edici bulunmasına rağmen reklam milyonlarca kez izlendi. Twitter'da gündem oldu.

AMAÇ GENÇLERİN İLGİSİNİ ÇEKMEK

Webtekno'nun aktardığına göre; reklam filminin yaratıcısı olan Jake Yrastorza, bu reklam filmini, içecek markasının diğer şirketlerden ne kadar farklı olduğunu göstermek ve gençlerin ilgisini çekmek için tasarladı.

Reklam filminde, okulda arkadaşları tarafından alay edilen çocuk evine dönüyor ve annesine üvey evlat olup olmadığını soruyor. Annesi, oğluna bu tarz şeylere aldırmaması gerektiğini söyledikten sonra, çocuk gömleğini çıkarıyor ve; “o zaman sırtımda neden 4 tane bardak var?” sorusunu yöneltiyor.

Anne, uzun zamandır sır olarak sakladığı bu gerçeği açıklarken gözyaşlarına boğuluyor ve bir anda kafasını yerinden çıkararak, kendisinin aslında bir kola olduğunu gösteriyor. Gittikçe tuhaflaşan bir hikayeye sahip olan bu reklam filminin sonunda, ailecek çocuğun sırtından kola içiyorlar.

Jake Yrastorza’ya göre bu reklam filmi, Z kuşağına hitap edecek şekilde tasalandı. Amaçlarının gençlerin ilgisini çekmek olduğunu dile getiren reklamcı; “Markayı Z kuşağının zihninde havalı göstermek için işin içine biraz mizah kattık” ifadelerinde bulundu.

Filipinler'de çekilen reklam filmi sosyal medyanın gündeminde

 

Filipinler'de çekilen reklam filmi sosyal medyanın gündeminde ile ilgili etiketler Reklam Filipinler kola RC Cola
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.