Filipinler'de 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü: Arama kurtarma çalışması sürüyor!

Filipinler'in güneyindeki Sulu eyaletinde 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü. Şimdiye kadar 40 kişinin kurtarıldığını belirten General Sobejana, "Arama ve kurtarma ekipleri, diğer kazazedelerin canını kurtarmak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Filipinler'in güneyindeki Sulu eyaletinde 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü.

Filipinler Genelkurmay Başkanı General Cirilito Sobejana, askeri uçağın Sulu eyaletine bağlı Jolo Adası'na iniş yapmaya çalışırken düştüğünü açıkladı.

EN AZ 17 ÖLÜ VAR

Filipinler Savunma Bakanı Delfin Lorenzana, kazada şimdiye kadar 40 kişinin kurtarıldığını, en az 17 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanı General Cirilito Sobejana da yaptığı açıklamada, "Arama ve kurtarma ekipleri, diğer kazazedelerin canını kurtarmak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Uçağın, askeri okuldan yeni mezun olanları görev yerine götürmek üzere hareket ettiği öğrenildi.

İşte olay yerinden görüntüler...

Filipinler'de 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü: Arama kurtarma çalışması sürüyor!

Filipinler'de 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü: Arama kurtarma çalışması sürüyor! - Resim : 2

Filipinler'de 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü: Arama kurtarma çalışması sürüyor! ile ilgili etiketler Filipinler uçak askeri uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.