Harika çocuk Filip Stevanovic'i Manchester City kaptı

Manchester City, Sırbistan'ın yeni Savicevic'i olarak gösterilen Filip Stevanovic için Partizan'a 8 milyon euro ödedi. 18 yaşındaki "harika çocuk" ocak ayında City kadrosuna katılacak.

Premier Lig devi Manchester City'den geleceğe yatırım... İngiliz ekibi, Sırbistan'ın Partizan takımından 18 yaşındaki hücum oyuncusu Filip Stevanovic'i kadrosuna kattı.

Ocak ayından Manchester City kadrosuna katılacak olan Stevanovic için Partizan kulübüne 8 milyon euro bonservis ödenecek. Altyapısından yetiştiği ve 2018'de A takıma yükseldiği Partizan'da 54 maça çıkan yıldız adayı 12 gol kaydetti. 

Sırp basınının efsanevi Yugoslav futbolcu Dejan Savicevic'e benzettiği Stevanovic, iki ayağını kullanabildiği gibi orta sahada da görev yapabiliyor.  

"Harika çocuk" olarak anılan Stevanovic'le baştan Manchester United olmak üzere Avrupa futbolunun diğer büyük kulüpleri de ilgileniyordu.

Harika çocuk Filip Stevanovic'i Manchester City kaptı ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola premier league Filip Stevanovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.