Filenin Sultanları'da zaferle başladı! Akdeniz oyunlarında Cezayir'i set vermeden mağlup etti

Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları ilk maçında Cezayir'i 3-0 mağlup etti. Salle Bir El Djir'de Cezayir ile karşılaşan Milliler, ilk seti 25-16, ikinci seti 25-4 ve üçünücü seti 25-13'lük setlerle ilk karşılaşmasını galip tamamladı. Milliler, Akdeniz Oyunları’ndaki ikinci maçında İtalya ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Milli Voleybol Takımı, 19. Akdeniz Oyunları'ndaki ilk maçında ev sahibi Cezayir'i 3-0 yendi. Salle Bir El Djir'de Cezayir ile karşılaşan ay-yıldızlı ekip, rakibini 25-16, 25-4 ve 25-13'lük setlerle geçerek oyunlara galibiyetle başladı.

BURCU 14 SAYIYLA TAKIMIN EN SKORERİ OLDU

Millilerde Tutku Burcu 14 sayıyla en skorer isim olurken ona Yaprak 8, Ayçin 7, Yasemin, İlkin ve Derya 6, Emine 4, Buse 2, Ezgi ve Aslıhan 1’er sayıyla katkı sağladı.

CEZAYİR BÜYÜKELÇİSİ MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ DA MAÇI İZLEYENLER ARASINDAYDI

Öte yandan karşılaşmayı T.C. Cezayir Büyükelçisi Mahinur Özdemir Göktaş da izledi. Göktaş, karşılaşma sonunda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı dolayı tebrik etti.

İKİNCİ MAÇ BÜGÜN SAAT 20.00'DE İTALYA'YLA

Milliler, Akdeniz Oyunları’ndaki ikinci maçında bugün TSİ 20.00’de İtalya ile karşılaşacak. Müsabakayı, TRT Spor naklen yayınlayacak.

İHA

Filenin Sultanları'da zaferle başladı! Akdeniz oyunlarında Cezayir'i set vermeden mağlup etti ile ilgili etiketler Cezayir A Kadın Milli Voleybol Takımı filenin sultanları Akdeniz OYunları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.