Filenin Sultanları tam gaz devam ediyor! Akdeniz Oyunları’nda 2'de 2 yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Cezayir’in ev sahipliğinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda C Grubu ikinci maçında İtalya’yı 3-1 mağlup etti ve 2’de 2 yaptı. Milliler'de İlkin 21 sayıyla en skorer isim olurken ona Ayçin 13, Yaprak 9, Derya ve Tutku Burcu 7, Yasemin 5, Buse 3, Aslıhan 1 eşlik etti.

Voleybol Kadın Milli Takımı, Cezayir’in ev sahipliğinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda C Grubu ikinci maçında İtalya’yı 3-1 mağlup etti ve 2’de 2 yaptı.

EN SKORER İSİM 21 SAYIYLA İLKİN AYDIN

Filenin Sultanları'nda İlkin 21 sayıyla en skorer isim olurken ona Ayçin 13, Yaprak 9, Derya ve Tutku Burcu 7, Yasemin 5, Buse 3, Aslıhan 1 sayıyla oynadı. 

SON MAÇ BUGÜN TÜRKİYE SAATİYLE 20.00'DE İSPANYA'YLA

Milliler, Akdeniz Oyunları’nda C Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında 28 Haziran salı günü TSİ 20.00’de İspanya ile karşılaşacak.

Milli Takım 'ın C Grubu'ndaki maç programı ise şu şekilde:

26 Haziran Pazar

TSİ 23.00 Cezayir 0-3 Türkiye

27 Haziran Pazartesi

TSİ 20.00 Türkiye 3-1 İtalya 

28 Haziran Salı

TSİ 20.00 Türkiye-İspanya

GRUP MÜCADELESİ SONRASI EŞLEŞMELER NASIL OLACAK

Grup karşılaşmalarının ardından gruplarında ilk üç sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finalde A Grubu’nun birincisi B Grubu’nun ikincisiyle, A ve C gruplarının ikincisi, B ve C gruplarının da üçüncüleri birbirleriyle eşleşecek. Çeyrek finalde kazanan takımlar yarı final, kaybeden takımlar ise klasman maçları oynamaya hak kazanacak.

Filenin Sultanları tam gaz devam ediyor! Akdeniz Oyunları’nda 2'de 2 yaptı ile ilgili etiketler Cezayir AMilliVoleybolBayanMilliTakımı filenin sultanları Akdeniz OYunları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.