Filenin Sultanları madalya peşinde... Türkiye-Güney Kore çeyrek final maçı ne zaman? Saat kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek final maçında Güney Kore'yle karşılaşacak. B Grubu'nda aldığı 3 galibiyet, 2 yenilgiyle 3. olarak adını çeyrek finale yazdıran "Filenin Sultanları", tarihinde ilk kez olimpiyatlarda son 8 takım arasına kaldı.

Tokyo 2020'de grubunu 5 maçta 3 galibiyetle tamamlayarak adını çeyrek finale yazdıran A Milli Kadın Voleybol takımı, Güney Kore'yle madalya mücadelesi verecek. Dün, güçlü Rusya'yı 3-2 mağlup ederek 3. galibiyetini alan Filenin Sultanları, B Grubu'nu 3. sırada bitirmişti.

Oyunlar'a son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup ederek harika bir başlangıç yapan Ay-Yıldızlılar ardından İtalya ve ABD'ye mağlup olmuştu. Arjantin ve Rusya engelini geçen milli takımın rakibi dün akşam kura ile belli oldu. Sırbistan ile Güney Kore'den biriyle eşleşecek olan Guidetti'nin öğrencileri, Asya şampiyonunu çekti.

TÜRKİYE-GÜNEY KORE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda yarın sabaha karşı Güney Kore'ye kozlarını paylaşacak. Ariake Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 03.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Filenin Sultanları madalya peşinde... Türkiye-Güney Kore çeyrek final maçı ne zaman? Saat kaçta?

"Filenin Sultanları", tarihinde ilk kez olimpiyatlarda son 8 takım arasına kaldı. Bu maçı kazanırsak madalya mücadelesine, onu da kazanırsak ardından da final maçına çıkacağız.

Dünya sıralamasında 4. konumda bulunan Ay-yıldızlı ekibin kura çekiminde eşleştiği Güney Kore ise A Grubu'nu 3 galibiyet, 2 yenilgiyle 3. sırada bitirdi. Dünya sıralamasında 13. olan Güney Kore'yle Türkiye, son olarak 20 Haziran'da Uluslar Ligi'nde karşılaşmıştı. Bu maçı Türkiye, 3-1 kazandı.

Uluslar Ligi'nde oynanan son 3 karşılaşmada da rakibini yenen milli takım, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda aynı grupta yer aldığı Güney Kore'yi 3-2 mağlup etmişti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finale yükselmesi durumunda Brezilya-Rusya maçının galibiyle karşılaşacak.

Filenin Sultanları madalya peşinde... Türkiye-Güney Kore çeyrek final maçı ne zaman? Saat kaçta? ile ilgili etiketler voleybol A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları tokyo 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.