Filenin Sultanları ilk maçında mağlup oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu ilk maçında Tayland ile mücadele etti. Karşılaşma 3-2'lik Tayland'ın üstünlüğü ile tamamlandı ve Filenin Sultanları turnuvaya mağlubiyetle başlamış oldu.

Maça iyi başlayan milliler karşılaşmanın ilk setini 25-17'lik skorla üstün tamamladı. İkinci sette ise rakip Tayland 31-29'luk sonuçla durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sette Filenin Sultanları yeniden 25-22'lik üstünlük ile 2-1 öne geçti ancak dördüncü seti 25-19 kazanan Tayland karşılaşmayı final setine götürmeyi başardı.

Final setinde ise rakibine 15-13 mağlup olan milliler, turnuvanın ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'nun ikinci maçında 27 Eylül Salı günü Güney Kore ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları ilk maçında mağlup oldu ile ilgili etiketler Tayland A Milli Kadın Voleybol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.