Filenin Sultanları Güney Kore'ye boyun eğdi! Tokyo'da yarı finali kaçırdık!

Tokyo 2020 Olimpiyatlarında A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final mücadelesinde Güney Kore ile karşılaştı. İlk seti alan Filenin Sultanları, ikinci ve üçüncü setleri Güney Kore'ye bıraktı. Karar setinde ise gülen taraf Güney Kore oldu.

Maçın ilk setini Ebrar Karakurt'un sayısıyla 25-17 alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, maçın ikinci ve üçüncü setlerini kaybetti. Oyuna sonradan giren Tuğba Şenoğlu'nun takıma kattığı havayla setlerde 2-2'yi yakalayan Filenin Sultanları, final setinde Güney Kore'ye 15-13 boyun eğdi.

Son sette de Meryem Boz ve Tuğba Şenoğlu'nun üstün performans sergilediği karşılaşmada A Milli Kadın Voleybol Takımımız Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde elendi.

Maçta 24 firekt hata ile oynayan A Milli Kadın Voleybol Takımı,

 

 

Filenin Sultanları Güney Kore'ye boyun eğdi! Tokyo'da yarı finali kaçırdık! ile ilgili etiketler Güney Kore tokyo 2020 filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.