Filenin Sultanları finalde! A Mili Kadın Voleybol Takımı'mız Kamerun'u 3-0 mağlup etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nda yarı final maçında Kamerun’u 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanan mücadelede milliler, Kamerun ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen ay-yıldızlılar, salondan 3-0 galip ayrıldı.

Filenin Sultanları finalde! A Mili Kadın Voleybol Takımı'mız Kamerun'u 3-0 mağlup etti

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDEROSYONU BAŞKANI MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Öte yandan karşılaşmayı TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi de tribünden izledi.

Filenin Sultanları finalde! A Mili Kadın Voleybol Takımı'mız Kamerun'u 3-0 mağlup etti - Resim : 2

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZIN FİNALDEKİ RAKİBİ İSE İRAN OLACAK

Filenin Sultanları’nın finaldeki rakibi ise İran olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Karşılaşmanın ardından TVF Başkanı Üstündağ, sahaya inerek millileri galibiyetten dolayı tebrik etti.

İHA

Filenin Sultanları finalde! A Mili Kadın Voleybol Takımı'mız Kamerun'u 3-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Konya Türkiye Kamerun islami dayanışma oyunları A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.