Filenin Sultanları ev sahibini devirdi! Türkiye 3-2 Polonya

FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, turnuvanın ev sahiplerinden Polonya'yı 3-2'lik setler sonucu mağlup etti. Milliler Hırvatistan mücadelesini kazandıktan sonra son 16'ya kalmaya hak kazanmıştı..

FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız B Grubu'ndaki 5. ve son maçında turnuvanın en sahiplerinden Polonya ile kozlarını paylaştı.

Filenin Sultanları mücadeleden 3-2'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Milliler, kazandıkları bu maçtan sonra gruptaki 4. galibiyetine ulaşmış oldu. Filenin Sultanları gruptan çıkmayı Hırvatistan mücadelesini kazanarak garantilemişti.

SETLER

1. Set Sonucu: 22-25

2. Set Sonucu: 25-23

3. Set Sonucu: 25-22

4. Set Sonucu: 18-25

5. Set Sonucu: 15-11

Filenin Sultanları ev sahibini devirdi! Türkiye 3-2 Polonya ile ilgili etiketler Polonya Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.