Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi’nde yarı final müsabakaları tamamlandı. İtalya, Türkiye’yi 3-0 mağlup ederek, finale çıkmaya hak kazanan son takım oldu. Final mücadelesi İtalya ile Brezilya arasında yarın Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye ise Brezilya’ya yenilen Sırbistan ile karşılaşarak, üçüncülük mücadelesi verecek.

Ankara'nın ev sahipliğinde gerçekleşen FIVB Milletler Ligi Finalleri'nde A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finalde İtalya ile karşı karşıya geldi.

Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk

İTALYA MAÇI KAZANARAK FİANLE YÜKSELEN TARAF OLDU

İtalya, ilk seti 18-25 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci seti 26-28, üçüncü seti ise 25-22 kazanan İtalya, maçı 3-0 kazanarak finale yükselen taraf oldu.

Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk - Resim : 2

DİĞER YARI FİANL MAÇINDA, BREZİLYA SIRBİSTAN'I 3-1 MAĞLUP ETTİ

Bugün oynanan bir diğer yarı final maçında Brezilya, Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek finale yükselmişti. Milletler Ligi'nde Brezilya ve İtalya arasındaki final karşılaşması yarın Ankara'da oynanacak.

Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk - Resim : 3

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI YARIN SIRBİSTAN'LA 15.00'TE

Filenin Sultanları ise 15.00'te Sambacılar'a yenilen Sırbistan'la 3.'lük maçına çıkacak.

Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk - Resim : 4

Salon: Ankara Spor Salonu
Hakemler: Rene Karina Noemi (Arjantin), Khattab Taghrid (Mısır)
Türkiye: Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay, Hande Baladin, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Saliha Şahin (Şebnem Sena Aköz, Elif Şahin, Meryem Boz)
İtalya: Egonu Paola Ogechi, Bosetti Caterina Chiara, Chirichella Cristina, Orro Alessia, Pietrini Elena, Danesi Anna (Lubian Marina, De Gennaro Monica)
Setler: 18-25, 26-28, 22-25
Süre: 93 dakika (34,31,28)

Filenin Sultanları bu kez başaramadı: Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olduk ile ilgili etiketler Türkiye İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları Milletler Ligi Yarı final maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.