Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz

Milletler Ligi’nde İtalya ve Bulgaristan’ı yenen Çin’e ise mağlup olan Filenin Sultanları dördüncü maçında Belçika devirdi. İlk iki seti 25-21 skorla geçen sultanlar, üçüncü sette 25-15 Belçika'ya ilk ve son setini verdi. Son sette 25-15 ile galibiyete ulaşan sultanlar 3-1'lik zaferle sahadan ayrıldılar.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIBV) 2022 Milletler Ligi’nde Türkiye, Belçika ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden Türkiye 3-1 galip ayrıldı.

Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! MuhteşemsinizFilenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz - Resim : 2

ZAFER POZU VERDİLER

Heyecan dolu mücadele Ankara Spor Salonu'nda oynandı. Zorlu müsabaka Ay-Yıldızlı takımımızın ezici üstünlüğüyle tamamlanırken, karşılaşmanın ardından milliler, organizasyonda görev alan gönüllülerle sahada zafer pozu verdi.

Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz - Resim : 3

TEKRAR AYNI DESTEĞİ YAŞAMAK İSTİYORUZ

Tribündeki taraftarlara seslenen Ebrar Karakurt, Ankara'ya veda etmek istemediklerini ancak finaller için tekrar geldiklerinde yine aynı desteği yaşamayı istediklerini dile getirdi.

Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz - Resim : 4

 

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'DA MAÇTAYDI

Kaptan Eda Erdem Dündar da oyunlarını, finallere kadar daha da geliştireceklerini ve bunu Ankara'da göstereceklerini belirterek, karşılaşmayı tribünden izleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'a destekleri için teşekkür etti.

Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz - Resim : 5


Hakemler: Nicholas Heckford (İngiltere), Igor Porvaznik (Slovakya)

Türkiye: Cansu Özbay, Meliha İsmailoğlu, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar (Simge Şebnem Aköz, Sıla Çalışkan, Ceren Kapucu, Hande Baladin

Belçika: Celine Van Gestel, Nathalie Lemmens, Pauline Martin, Britt Herbots, Silke Van Avermaet, Jutta Van de Vyver (Britt Rampelberg, Elise Van Sas, Manon Stragier, Stien Goris

Setler: 15-25, 25-21, 25-21, 25-15
Süre: 106 dakika (22, 29, 30, 25)

İHA

Filenin Sultanları Belçika'yı devirdi! Muhteşemsiniz ile ilgili etiketler Türkiye Belçika milli maç Voleybol Milletler Ligi Bayan Voleybol Takımı filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.