Filenin Sultanları CEV 2021 Avrupa Şampiyonası'nda 4'te 4 yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV 2021 Avrupa Şampiyonası'nda 4'te 4 yaptı. Dünkü İsveç galibiyetiyle D Grubu'nda çıkmayı garantileyen Ay-Yıldızlılar, bugün de Finlandiya'yı set vermeden geçti. Guidetti'nin takımı şampiyonluk hedefliyor.

Bu yıl 32. kez gerçekleştirilen Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Romanya'nın ev sahipliğini yaptığı D Grubu'nda yer alan Filenin Sultanları, ev sahibini 3-1, Ukrayna ve İsveç'i 3-0 yenerek 3'te 3 yapmıştı.

Son 16'yı garantileyen ve şampiyonluk hedefleyen Ay-Yıldızlılar 4. maçında Finlandiya ile kozlarını paylaşan A Milli Takım, Finlandiya'ya da set vermedi. 

Filenin Sultanları’nda Ebrar Karakurt 16 sayıyla en skorer isim olurken; ona Zehra ve Tuğba 9, Hande ve Eda 6, Meryem ve Cansu 3, Yasemin ve Meliha 1 sayıyla eşlik etti. 

Türkiye, Avrupa Şampiyonası D Grubu’ndaki son maçında yarın TSİ 17.30’da Hollanda ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları CEV 2021 Avrupa Şampiyonası'nda 4'te 4 yaptı

SALON: BT Arena
HAKEMLER: Christian Peter Wolf (İsviçre), Igor Schimpl (Slovakya)
TÜRKİYE: Eda, Cansu, Tuğba, Zehra, Ebrar, Hande, Simge (L) (Buse, Meryem, Yasemin, İlkin, Meliha)
FİNLANDİYA: Riikila, Czakan, Korhonen, Karhu, Madsen, Alanko, Laaksonen (L) (Kylmaaho, Kokkonen, Penttila (L), Heikkiniemi, Öhman, R.Madsen)

SETLER: 25-19, 25-12, 25-15
SÜRE: 72 dakika (24', 21', 27')

Filenin Sultanları CEV 2021 Avrupa Şampiyonası'nda 4'te 4 yaptı ile ilgili etiketler A Milli Kadın Voleybol Takımı CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası zehra güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.