Filenin Sultanları, ABD'de 3'te 3 yaptı!

2018 FIVB Voleybol Uluslar Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Takımı, üçüncü maçında Polonya’yı 3-0 yendi.

2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele eden A Bayan Milli Takımımız, A.B.D. Etabı’ndaki üçüncü ve son maçında bugün (18 Mayıs 2018, Cuma) Polonya ile karşı karşıya geldi.

A.B.D.’nin Lincoln şehrinin ev sahipliği yaptığı Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında Bob Devaney Sports Center’da oynanan mücadelede rakibi Polonya’yı 25-21, 25-17 ve 25-23‘lük setlerle 3-0 mağlup eden Millilerimiz, Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasını 3’te 3 yaparak namağlup olarak tamamladı.

Filenin Sultanları, ABD'de 3'te 3 yaptı!

Bu sonucun ardından Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi ‘nin ilk haftasında oynadığı üç maçı da kazanarak genel puan durumunda 8 puanla 2. sırada yer aldı. 

TÜRKİYE – POLONYA: 3-0
SALON: Bob Devaney Sports Center
TÜRKİYE: Cansu, Meryem, Eda, Zehra, Şeyma, Meliha, Simge (L) (Ebrar, Kübra, Gamze)
POLONYA: Smarzek, Kakolewska, Medrzyk, Efimienko-Mlotkowska, Grajber, Plesnierowicz, Wijtowska (L) (Lukasik, Twardowska, Mucha, Nowicka, Polanska)
SETLER: 25-21, 25-17, 25-23
HAKEMLER: Andrew Robb (Kanada), Luiz Henrique Coutinho de Oliviera (Brezilya)

 Filenin Sultanları, ABD'de 3'te 3 yaptı! - Resim : 2

Filenin Sultanları, ABD'de 3'te 3 yaptı! ile ilgili etiketler voleybol Milli Takım filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.