Filenin Sultanları ABD karşısında! Türkiye-ABD Milletler Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Milletler Ligi 3. hafta son maçında A Milli Kadın Voleybol takımımız grup birincisi konumundaki ABD ile karşı karşıya gelecek. 3. hafta ilk maçında Kanada'ya 3-1'lik set sonucu ile kaybeden Filenin Sultanları sonrasında Hollanda ve maç öncesinde grup ikincisi konumunda bulunan Japonya'yı 3-1'lik set sonucu yendi. Peki Türkiye-ABD Milletler Ligi voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye-ABD Milletler Ligi 3. hafta maçı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 3. hafta müsabakaları Kanada'da oynanıyor. Üçüncü haftanın ilk maçında ev sahibi Kanada'ya 3-1'le kaybeden Filenin Sultanları sonrasında Hollanda ve Japonya engellerini aştı ve üç puanı hanesine yazdırdı. ABD maçı öncesi 22 puanla 6. sırada yer alan A Milli Kadın Voleybol takımı Ankara'da gerçekleştirilecek olan dörtlü finallere katılım şansını elde etti. Ancak ABD karşısında alınacak üç puan grubu alınacak sonuçlara göre 3. sırada bitirmemizi sağlayabilir. Peki Türkiye-ABD Voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TÜRKİYE-ABD VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-ABD voleybol maçı 2 Temmuz Cumartesi akşamı saat 23:00'te oynanacak Mücadele TRT Spor ekranında naklen yayımlanacak.

MİLLETLER LİGİ PUAN DURUMU

1- ABD 27

2 Brezilya 26

3 Japonya 24

4 İtalya 23

5- Çin 23

6- Türkiye 22

7- Sırbistan 20

8- Tayland 15

Filenin Sultanları ABD karşısında! Türkiye-ABD Milletler Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? ile ilgili etiketler filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.