Filenin Sultanları 2. tura galibiyetle başladı! Almanya'yı set vermeden geçti...

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası 2. tur maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Almanya ile kozlarını paylaştı. Filenin Sultanları mücadeleyi set vermeden 3-0 kazandı ve 2. tura galibiyetle başladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası'nın 2. tur F Grubu'ndaki ilk maçında Almanya'yı 3-0 yendi

Polonya'nın Lodz kentinde oynanan müsabakaya iyi başlamayan milliler, maçın başlarında servis karşılamakta sorun yaşadı. Mücadelede beş sayıya kadar çıkan farkı, Hande Baladın ve Saliha Şahin'in etkili oyunuyla eriten milliler, ilk seti 25-21 kazandı.

İkinci sette de dört sayı geri düşmesine rağmen, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay ve Zehra Güneş'in sayılarıyla öne geçen milliler, ikinci seti 25-18 önde tamamladı.

Maç boyunca geriden gelmesini bilen milli takım, son sette de aynı durumu yaşamasına rağmen seti 25-21 ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Milliler 2. turdaki ikinci maçında 5 Ekim Çarşamba TSİ 18.30'da Kanada ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları 2. tura galibiyetle başladı! Almanya'yı set vermeden geçti...

MAÇTAN DETAYLAR:

Salon: Lodz Spor Arena.
Hakemler: Andrea Puecher (İtalya), Andrew Cameron (Kanada).
Türkiye: Cansu, Saliha, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Meryem, Elif, Meliha).
Almanya: Kstner, Janiska, Weitzel, Stigrot, Orthmann, Schölzel, Pogany (L) (Drewniok, Emonts, Strubbe, Alsmeier).
Setler: 25-21, 25-18, 25-21.
Süre: 1 saat 13 dakika (25,25,23).

Filenin Sultanları 2. tura galibiyetle başladı! Almanya'yı set vermeden geçti... ile ilgili etiketler Almanya Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.