Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 5. İslami Dayanışma Oyunları'ndaki ilk maçında Pakistan'ı 3-1 mağlup etti. 30-28, 24-26, 29-27, 29-27 set skorlarıyla yenen Filenin Efeleri, ikinci maçında 11 Ağustos perşembe günü saat 16.00’da Katar ile karşılaşacak.

Erkek Voleybol Milli Takımı, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’ndaki ilk maçında Pakistan’ı 3-1 mağlup etti.

Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı

MİLLİLERDE EN SKORER İSİM 25 SAYIYLA KAAN GÜRBÜZ OLDU

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'na galibiyetle başlayan Filenin Efeleri’nde Kaan Gürbüz 25 sayı ile en skorer isim olurken; ona İzzet 15, Yunus Emre 10, Burakhan 8, Mehmet ve Ahmet 7, Gökhan 5 ve Orçun 3 sayıyla katkı sağladı.

Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı - Resim : 2

İKİNCİ MAÇ, 11 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ KATAR İLE

Ay-yıldızlılar, B Grubu’ndaki ikinci maçında 11 Ağustos perşembe günü saat 16.00’da Katar ile karşılaşacak. Mücadele Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak.

Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı - Resim : 3

Salon: Karatay Kongre ve Spor Merkezi

Hakemler: Elvar Zülfügovar (Azerbaycan), Kemfang William (Kamerun)

Türkiye: İzzet Ünver, Ahmet Tümer, Kaan Gürbüz, Gökhan Gökgöz, Burakhan Tosun, Orçun Ergün (Beytullah Hatipoğlu, Burak Mert, İzzet Alp Akkuş, Yunus Emre Tayaz)

Pakistan: Raza, Zaheer, Murad Khan, Ali Usman, Muzafer Khan, Yazman (Bilal Khan, Ali Nasir, Aimal Khan, Naveed, Afaq Khan)

Setler: 30-28, 24-26, 29-27, 29-27

Süre: 126 dakika (33, 30, 32, 31)

Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı - Resim : 4

İHA

Filenin Efeleri, İslami Dayanışma Oyunları’na Pakistan galibiyetiyle başladı ile ilgili etiketler Türkiye Pakistan islami dayanışma oyunları A Milli Erkek Voleybol Takımı Filenin Efeleri galibiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.