Fil, evin mutfağının duvarını yıktı! Hortumuyla atıştıracak bir şeyler aradı

Tayland'da isminin Boonchuay olduğu öğrenilen erkek bir fil sabaha karşı acıkarak bir evin mutfak duvarını yıktı. Kafasını delikten sokarak hortumuyla mutfakta atıştıracak bir şeyler arayan fil ise evin sahibini şaşkınlığa uğrattı. Fil, 15.000 TLlik zarara sebep olduktan sonra uzaklaştı.

The Guardian'ın aktardığı ve SuperHaber'in çevirdiği habere göre,

Tayland'da yaşayan Rarchadawan Puengprasoppon adlı kadın Cumartesi günü evinde sabahın erken saatlerinde kırılma ve gümleme seslerine uyandı.

MUTFAĞININ DUVARINDAN GİRMİŞ BİR FİL KAFASI GÖRDÜ

Ne olduğunu anlamak için mutfağa gittiğinde ise gördüğü şey onu şaşkınlığa uğrattı. Kadın, mutfağının duvarının yıkılmış ve bir filin kafasının da açılan delikten içeri girmiş olduğunu idrak ettiğinde küçük çaplı bir şok yaşadı.

Fil, evin mutfağının duvarını yıktı! Hortumuyla atıştıracak bir şeyler aradı

Boonchuay isimli erkek fil, kadına yiyecek bir şeyler arıyor gibi göründü zira açtığı delikten soktuğu hortumuyla tüm mutfağın altını üstüne getirerek yiyecek bir şeyler aramaya başladı.

DAHA ÖNCE DE BİRİLERİNİN MUTFAĞINA GİRMİŞ

Bu ise Boonchuay isimli filin ilk vukuatı değil. Tayland'ın Kaeng Krachan doğa parkında yaşayan fil, yakınlardaki Chalermkiatpattana köyüne de daha önce bir ziyaret gerçekleştirmiş.

Yaklaşık 15.000 TL'lik zarara yol açan fil ise mutfakta bir şeyler atıştırdıktan sonra hayatına devam etti. 

İnsan yerleşimlerinin artması yüzünden filler ve insanların bölgede giderek artan sıklıkta karşılaştığına dikkat çekiliyor.

 

Fil, evin mutfağının duvarını yıktı! Hortumuyla atıştıracak bir şeyler aradı ile ilgili etiketler fil Tayland mutfak duvar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.