Fikri Sağlar, Erdoğan'dan "nezaket" bekliyor!

CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Siirt'te yaptığı konuşma üzerinden eleştirdi. Erdoğan'dan "nezaket" bekleyen Sağlar'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yaptığı çirkin el hareketinden bahsetmemesi ise dikkat çekti

Birgün yazarı, CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, Siirt ve Mersin'de düzenlenen mitingler üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'te düzenlediği kendi mitingi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi özelinde yaptığı kıyaslamaya tepki gösteren Sağlar, "Akıllı bir siyasetçi; mitinglerdeki sayıya bakarak kendi gücünü ölçmez! Söylediklerinin kabul edilmesine ve toplumda ona karşı gösterilen güven, saygı ve sevgiye bakarak geleceğini kestirebilir…" dedi.

Birgün yazarı Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nu övgüğü yazısının devamında ise Cumhurbaşkanı'ndan "nazaket" beklentisini dile getirdi. Fikri Sağlar şu ifadeleri kullandı;



""Ayrıca yurttaşın;” siyasetçinin devlet adamı niteliğini taşımasını beklediğini, ülkeyi yöneten kişide nezaket ve zarafet aradığını, kimlik siyaseti adına Siirt ve Mersin’i sinsice karşılaştırmanın ciddi tehlike taşıdığını bilir! “yani risk dolu bir yolu tercih etmez!"

O "NAZİK" HAREKETİ GÖRMEZDEN GELDİ!

Sağlar, "nezaket" ve "devlet adamlığı" çıkışının hemen öncesinde, TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı çirkin el hareketini ise köşesine taşımadı.

 

Fikri Sağlar, Erdoğan'dan "nezaket" bekliyor! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan fikri sağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.