Fikret Orman,'dan veto geldi!

Trabzonsporda forma giyen Sosa'ın transfer döneminde Beşiktaş ile adı anılıyordu. Başkan Fikret Orman'ın olumsuz yanıt verildiği bildirildi.

Siyah-Beyazlılar’da 2014-16 sezonları arasında başarıyla görev yapan Jose Sosa, o dönemki terör olaylarını bahane ederek İtalya Serie A ekibi Milan’a transfer olmuştu.

Sabah'ın haberine göre;Çizme’deki kariyeri beklediği gibi geçmemesi sonrasında Trabzonspor’la anlaşan Arjantinli oyuncunun adı, transfer döneminin yaklaşması sonrasında tekrar Beşiktaş’la anılmaya başlandı.

Menajeri tarafından Beşiktaş’a önerilen Sosa’ya, Başkan Fikret Orman’ın olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Başkan’ın, Beşiktaş’tan ayrılık sürecindeki tutumu sebebiyle Sosa’yı istemediği öğrenildi.

Fikret Orman,'dan veto geldi! ile ilgili etiketler Fikret Orman Beşiktaş Sosa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.