Fikret Orman'a bedava, Aziz Yıldırım'a 40 milyon!

Fikret Orman son yıllarda yıldız futbolcuları bonservissiz yada çok düşük paralarla takımına kazandırması ile biliniyor. Fenerbahçe ise yüksek bonsevislerden şikayetçi. Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu transfer görüşmelerinden yakındı. Almak istedikleri futbolculara transfer pazarlığında kapının 30 - 40 milyondan açıldığını söyledi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nun ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Dick Advocaat'ın Hollanda Milli Takımı'nın başına geçebilmesi için Hollanda Futbol Federasyonu'nun kendilerinden izin alması gerektiğini söyledi.

KİMİNLE GÖRÜŞSEK 40 MİLYON EURO DİYORLAR

Gündeme dair konuşan Uslu, Dick Advocaat'ın Hollanda Milli Takımı'nın başına geçmesiyle ilgili olarak, "Hocadan şu ana kadar gelen bir talep olmadı. Ancak gidecekse, Hollanda Futbol Federasyonu'nun bizden izin alması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Uslu, transfer için de, "Kiminle görüşmeye kalksak 30-40 milyon Euro'lardan bahsediyorlar. Kiralık olarak transfer yapar mıyız, bu konuya da bakacağız" dedi. Uslu'nun bu açıklamaları akıllara Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı getirdi. Orman, futbolcuları çok düşük ücretlere yada bonservissiz olarak takıma katması ile biliniyor.

dksjfhdjdsf

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun bu açıklaması ardından Fenerbahçeli taraftarların sert tepkilerine neden oldu. Bu durumla sosyal medyada yorum yapan Beşiktaş taraftarı ise ilginç yorumlarda bulundu.

Taraftarlar, "Fikret Orman'a bedava, Aziz Yıldırım'a 40 milyon!" ve "Ağaya beleş" şeklinde espriler yaptı.

Fikret Orman'a bedava, Aziz Yıldırım'a 40 milyon! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fikret Orman Transfer Mahmut Uslu bonservis 40 milyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.