Fikret Orman şok ayrılığı imza töreninde açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aboubakar için, "Bir sene sözleşmesi kalmış oyuncuya 8-10 Milyon euro vermeyiz" dedi. Orman, Talisca için ise "Talisca, annesinin rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. Zaten bunun dışında bir şey varsa kontratındaki ceza maddesi uygulanacak" ifadelerini kullandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Pepe için düzenlenen imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu.

Orman şunları söyledi:

TALISCA'NIN DURUMU

"Talisca, annesinin rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. Zaten bunun dışında bir şey varsa kontratındaki ceza maddesi uygulanacak. Talisca'nın Beşiktaş ile kontratı var. Başarılı sezon geçirdi, iyi de paralar kazanıyorlar. Allah daha çok nasip etsin. Talisca, bizde kiralık. Kontratı olan oyuncularda değişiklikler yapıyoruz. Kontratı neyse öyle devam edeceğiz. Zam yaparsak jest olur."

aboubakar2

ABOUBAKAR VEDA ETTİ

"Aboubakar'ın şartları uyarsa takımda görmek isteriz. Bir forvet alacağız. Biraz daha bu konuyu kovalayacağız. Bir sene sözleşmesi kalmış oyuncuya 8-10 Milyon euro vermeyiz."

SOSA'DA SON DURUM

"Sosa'dan gelen bilgi yok. Gelmek istemesi gibi bir niyet olsa bile bunu sizinle paylaşmam. Giderken bizi üzdü. Ancak namuslu bir insan, burada forma giyerken elinden geleni yapmıştır. Zaman ne gösterir bilemem."

Fikret Orman şok ayrılığı imza töreninde açıkladı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman Sosa Aboubakar Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.