Fikret Orman sinyallerini vermişti!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman daha önce "Ben dahil kimse izlemiyor" diyerek kapatılacağı yönünde sinyaller verdiği BJK TV resmen kapanıyor. Çalışan 40 kişinin sözleşmeleri ise feshedilecek.

Başkan Fikret Orman’ın ‘ben dahil kimse izlemiyor’ dediği BJK TV’nin kapatılmasına karar verildi.

Yönetim kurulu, kulübe mali zarar verdiği gerekçesiyle BJK TV’yi kapatma kararı aldı. Kanalda yaklaşık 40 kadar çalışan olduğu ve hepsinin iş sözleşmelerinin feshedilececeği duyuruldu. Kanalın ise bir süre daha Youtube üzerinden yayın hayatına devam edeceği öğrenildi.

‘BEN DAHİL KİMSE İZLEMİYOR’

Başkan Fikret Orman, son seçim öncesi, “Kulüp kanalında 40 kişi çalışıyor. Ben dahil kimse izlemiyor” diyerek, kanalın faaliyetlerini durdurabileceği mesajını vermişti.

Siyah-Beyazlı kulüpte uzunca bir süredir maaş krizi devam ediyor. Kulüp personellerinin 2 aydır, amatör branş çalışanlarının ise 4 aydır maaşlarının ödenemediği ifade ediliyor.

BJK TV ESKİ ÇALIŞANI TWİTTERDAN DUYURDU!

Kulüp televizyonunda daha önce çalışan Selen Yakıcı kanalın kapandığını twitter hesabından duyurdu. Yakıcı "Bjktv ilk okulum ilk göz ağrım iyiki yollarımız kesişti zamanında ama dönem djital devri artık hayırlısı olsun bundan sonrası" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman sinyallerini vermişti!

Fikret Orman sinyallerini vermişti! ile ilgili etiketler Fikret Orman YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.