Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun'dan flaş karar! Evleniyorlar mı?

Bayram tatilini kızları Aslıgül ve Nazlı ile Göcek’te demirli teknesinde geçiren Fikret Orman’ın, bayramda ayrı düştüğü sevgilisi, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun'un kız kardeşi ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun’un gönlünü almak için Miami’ye tatile götürdüğü ortaya çıktı.

İşte Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un köşesine taşıdığı olayın ayrıntıları...


MİAMİ'DE 'EV'LENECEKLER!

Bayram tatilini kızları Aslıgül ve Nazlı ile Göcek'te demirli teknesinde geçiren Fikret Orman'ın, bayramda ayrı düştüğü sevgilisi Tuğba Coşkun'un gönlünü almak için Miami'ye tatile götürdüğünü öğrendim.

Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun'dan flaş karar! Evleniyorlar mı?

Miami'de yaşayan bir arkadaşım, mutlulukları dillerden düşmeyen aşıkların satın almak için Miami'de ev gezdiğini söyledi.

Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun'dan flaş karar! Evleniyorlar mı? - Resim : 2

Bu arada bol bol yeni sezon alışverişi de yapan aşıkların Miami'nin ardından tatillerine, Meksika'ya geçip Tulum'da devam edeceğini öğrendim. Bu yaz evleneceklerine kesin gözüyle bakılan aşıklar, bir nevi ön balayı yapıyor diyebiliriz…

 

 

 

 

Fikret Orman ile sevgilisi Tuğba Coşkun'dan flaş karar! Evleniyorlar mı? ile ilgili etiketler Tuğba Coşkun Fikret Orman evlilik Miami Balayı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.