Fikret Orman Çağlar Söyüncü için prensip anlaşmasına vardı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Altınordulu oyuncu Çağlar Söyüncü'nün transferi için Ege ekibinin başkanı Seyit Mehmet Özkan ile masaya oturdu.

İsmi birçok ekiple anılan Altınordu'nun oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, milli futbolcunun transferi için Ege temsilcisinin Kuşadası'ndaki tesislerinde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan ile masaya oturdu.

Hafta içinde PTT 1. Lig kulübü Altınordu'nun başkanı Özkan'ı telefonla arayan Siyah-Beyazlılar'ın patronu Orman, Akhisar deplasmanına geliyoruz. Hiç kimseye söz vermeyin. Bu işi sonuca bağlayalım diyerek 19 yaşındaki savunmacı için söz almıştı.

Prensip anlaşmasına varıldı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Altınordu kulübü başkanı Seyit Mehmet Özkan tesislerde kıran kırana pazarlık yaptı ve sonunda prensip anlaşmasına vardı. Buna göre Beşiktaş, Altınordu'ya Çağlar Söyüncü için 3 milyon TL bonservis ve Çağlar'ın bir sonraki transferinden de %30 pay verecek.

Kaynak: Fanatik / Orhan Yıldırım

AKHİSAR BELEDİYESPOR - BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLE

Fikret Orman Çağlar Söyüncü için prensip anlaşmasına vardı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.