Fikret Orman: Bu yıl herkes Enzo Roco'yu konuşacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, resmi giyim sponsorluğu için Cacharel ile yapılan anlaşmanın imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Orman, takımdan ayrılması gündemde olan Enzo Roco'nun bu yıl en büyük transferleri olacağını söyledi.

Beşiktaş resmi giyim sponsorluğu için Cacharel ile anlaşma imzaladı. İmza töreninde konuşam Başkan Fikret Orman, transfer ile ilgili soruları da cevapladı.

"ABDULLAH AVCI, ROCO'DAN ÇOK MMENUN"

Fikret Orman "Bir başkan veya yönetici için dünyada yapılacak en kolay iş transfer yapmaktır. İstediğinizi alabiliyorsunuz ama hangi şartlarda aldığınız önemli. Türk futbolunun durumu ortada. Yeniden yapılandırmalar yapıyoruz. TFF ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Kulübümüzün bütçesine uygun olursa stoper alacağız. Bizim 3 tane iyi stoperimiz var. Herkes bu yıl Roco'yu konuşacak. Abdullah Hoca da çok memnun. Formayı alacak gibi duruyor. Mirin iyi bir stoper, Vida zaten dünya çapında bir oyuncu. Araştırmalarımız devam ediyor, aceleci değiliz. Taraftarı mutlu etmek için biz de transfer yaptık ama o sene ligi 4. bitirdik. Bu sene en büyük transferimiz Abdullah Avcı ve ekibi olacak. Genç oyuncularımız da müthiş. Bu sene iyi olacak. Önemli yıldızlar olabilecek potansiyelde oyuncularımız var. Biraz sakin ve doğru işler yapma gayreti içerisindeyiz." dedi.

Fikret Orman: Bu yıl herkes Enzo Roco'yu konuşacak ile ilgili etiketler Fikret Orman Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.