Fikret Orman için kesin ihraç talebi önergesi oy çokluğuyla kabul edildi

Beşiktaş'ın sportif anlamda en başarılı başkanlarından olmasına rağmen "Paralar nerede?" sloganlarıyla tarihe geçen Fikret Orman, Siyah-Beyazlı kulüpten ihraç edildi... Beşiktaş'ın geçen ayki genel kurulunda tepkiler üzerine salonu terketmek zorunda kalan Orman, bugün de oy çokluğuyla üyelikten atıldı. Siyah-Beyazlı camiada yolsuzluk iddiaları araştırılıyor.

Beşiktaş Kulübü'nün 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Akatla Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantı başında eski başkan Fikret Orman için kesin ihraç talebiyle verilen önerge oy çokluğuyla kabul edildi. 121 imza ile verilen önerge için lehte ve aleyhte konuşmalardan sonra oylamaya geçildi. Önerge, oy çokluğu ile verilen karar neticesinde toplantının dilek ve temenniler bölümüne alındı.

Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu gerekli gördüğü takdirde ihraç talebiyle Fikret Orman'ı disiplin kuruluna sevk edecek ve buradan çıkacak karara göre hareket edecek.

Genel kurulda Fikret Orman'ın son iki dönemine ait yönetim kurulu üyeleri için de kürsüde bir masa yer aldı. Orman henüz kongreye katılmazken, eski yöneticiler Erdal Karacan ve Serkan Yazıcıoğlu eski yönetim kuruluna ayrılan bölümde oturdu

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanı Fikret Orman, bugün saat 17.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Fikret Orman'ın bugün gerçekleştirilen 2019 yılındaki 3 döneme ait olan mali kongrede, kendisi hakkında verilen ve kabul edilen "Kesin ihraç talebi'" ve açıklanan raporlar ile ilgili konuşacağı öğrenildi.

FİKRET ORMAN'IN İKİ AYRI YÖNETİMİ DE İBRA EDİLMEDİ

Toplantının sonunda eski başkan Fikret Orman'ın 01 Ocak 2019 - 12 Mayıs 2019 ve 12 Mayıs 2019 - 20 Ekim 2019 tarihlerini kapsayan ve iki ayrı dönemden oluşan yönetim süreci, idari ve mali yönden ayrı ayrı ibraya sunuldu.

Şimdiki başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim Kurulu üyeleri o dönemde yönetimde olmadığı için, ibralar sırasında aşağı inerek aleyhte oy verdi.

Böylece kongrenin başlangıcında 'kulüpten kesin ihraç talebiyle' hakkında önerge verilen ve kabul edilen Fikret Orman ve yönetiminin 01 Ocak 2019 - 12 Mayıs 2019 ve 12 Mayıs 2019 - 20 Ekim 2019 dönemi idari ve mali yönden ibra edilmedi.

Fikret Orman döneminden sonra 20 Ekim 2019 - 31 Aralık 2019 tarihlerine ait Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin dönemi idari ve mali açıdan ibraya sunuldu ve salonun çok çok büyük çoğunlunun evet oylarıyla Çebi ve yönetimi ibra edildi.

Fikret Orman için kesin ihraç talebi önergesi oy çokluğuyla kabul edildi ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.